Gillar dig


Du är så bra Elinpelin, love 2 you. Idag har vi haft resursdag, alltså inga lektioner. Hur gött som helst men ändå jätte tråkigt att sitta på föreläsnigar. När jag slutade så mötte jag Michelle oså gick vi och kika på stan några timmar sen åkte vi hem. Nu ska jag duscha, sen plugga. Imorgon ska jag mysa med två goa tjejer, åh vad skönt med helg♥

Onsdag

Hey! Just nu sitter jag på resecentrum och väntar på bussen som kommer om ca en timme(!) Bloggar från mobilen nu med, blogg.se-appen finns äntligen! :D Ikväll ska jag till Michelle och mysa med henne. Sen kommer gustav och hämtar mig där, sen sover vi hos mig. Mysig Onsdag faktiskt.


Tomorrowland


Dit vill jag. Dit SKA jag. Fyfan vad grymt!

Brrr


Inte sovit mycket inatt alltså, så blev ingen skola idag, har istället legat i min säng i min one piece och frysit som tusan! Och så har jag pluggat, och tittat på film!
Jag hade det för himla bra i Spanien dessutom, vill tillbaks faktiskt. Saknar värmen och att bara vara där :) hihi! Men men, kanske kommer upp några bilder därifrån i ett inlägg under kvällen, nu ska jag fortsätta plugga.. Ha det braa

Im off


Kom hem två inatt, somnade tre och gick upp klockan sex. Gissa om jag är typ helt död nu? Nu sätter vi oss i bilen mot Landvetter, heeeej Spanien!!!!!!!!!


You have to put in some work


Nu ska jag till Michelle, vi ska baka och mysa framför tv:n. Kan inte bli så mycket bättre! Puss♥

I never felt this way


Bild från i Lördags, puss på min snygga Michelle!
Har gjort mer ljusa slingor nu, nice niceee hehe. Nu ska jag lägga mig här ensam och kolla på film, vet dock inte vilken?? Jag saknar Gustav, han är bäst. Godnatt :)

i may be bad, but i'm perfectly good at it



Somnade hur jävla gött som helst här för någon timme sen och vaknade nyss av att mobilen ringde, var hur trött som helst så orkade inte svara. Hehe förlåt Elinpelin! Nu ska jag duscha, äta och sen sova igen faktiskt. Börjar egentligen nio imorgon men duktig som jag är, så åker jag på supporttiden helt frivilligt för att plugga lite matte. Ha det braaaa, heej!

Tisdag morgon

Sitter i skolan just nu, börjar om tjugo minuter. Har frisör hela dagen, eller hela och hela.. Vi slutar klockan tolv! Då ska mamma hämta mig, så ska jag göra ljusa slingor osv. Det regnar och blåser som fasen ute, inte kul alls. Men snart slipper jag detta vädret, för en vecka ialafall!



FESTIS ÄR MUMS


Vi åt frukost innan, fralla och festis, som vanligt. Hur gott som helst! Nu har vi rast, ska snart ha Engelska. Ikväll ska jag plugga som tusan, måste komma ikapp med allt som jag egentligen missar när jag är borta. Puss

Let's put on a fakesmile and go on


Är skit dålig på att blogga, jag vet. Men orkar inte, och har ingen lust till det alls. Har så många tankar i huvudet hela tiden, men inget kommer ut här på bloggen ju? Yeye. I helgen har min föräldrar varit i Malmö, så har alltså varit ensam hemma, rätt skönt ändå. Igår var vi på fest i Blidsberg, kvällen kunde ju blivit bättre! Nu ska jag lägga mig, (redan?) orkar bara inte vara vaken, orkar ingenting just nu. På Lördag åker jag till Spanien med min familj, det är det enda positiva just nu. Godnatt :)

WOOOOOOOOPPAAA



Yooooo bitcheeees!!! här sitter vi och SER COOLA UT ELLER VAD?? Vi är fett taggade på idrott om 45 minuter, men först ska vi sitta kvar här på våran bänk och softa som fan och såklart se coola ut, coolt vavava?

Den första September


dont run away keep it real with yourself, do it for you not for nobody else.

Förkyld som fan nu, bra tajmiiiiing. Men jag får stå ut, imorgon ska jag till skolan ialafall, tagga Ekhagen med alla frisörer!!

RSS 2.0