Bästaaaaaaaaaaaaaaaaa


20+


Sitter ute i solen och Maggio spelas i högtalarna, 20+ och det är sommarlov om 10 dagar, fan vad jag älskar detta :) Dålig uppdatering det senaste men har väl haft annat för mig helt enkelt, och nu ska jag in till Borås och möta upp mammi där, kör på levis shorts och transparent vit shorta från GinaT! Ha en fin dag, puss på er

STUDENT!


Nu funkar internetet som det ska igen, wiiiiho!! Ska snart in och kolla studenten i stan, sitter och väntar på att Ludde ska komma och hämta mig, sen ska vi hämta upp Stina också. Och sen kommer Felicia med, och hon åker med mig hem efter studenten och sover här hihi. OOOOOOOHNO, kollade precis ut, och det öööösregnar! Fyfaan.. Jaja, nu får jag väl stänga av här för han kommer nog vilken minut som helst. Btw så fyller Guuuuuuuustav år idag heheh grattis ;);)

Ha en bra Fredag!

BALEN I ULRICEHAMN.




















Här är några bilder från balen igår, alla var så sjukt fina!!
Mitt internet funkar inte riktigt som det ska just nu, har tagit ungefär en timme om inte mer att ladda upp bilderna.. Ska försöka fixa det nu ikväll, så blir det mer uppdatering imorgon förhoppningsvis ;) Ha det bra sålänge, hey

Remember me


Ska bli regn hela veckan enligt vädret på Iphone, hoppas inte det stämmer.. Och om det stämmer, ska jag sitta och kolla på oth hela veckan heheh, precis börjat kolla och kan inte slutaaaaaa!! På Torsdag ska jag nog vara med Tufaa, och Felicia sa att det var Svea utförsäljning i Borås så vi kanske drar dit allihopa? :) Ska upp tidigt imorgon så nu ska lägga mig och kolla på, aa ni vet nog vad.. Godnatt!

Eftermiddag på bryggan




Med Tufaa,Elin och Felicia. Åt lite jordgubbar och hade det mysigt, bra avslut på denna helgen hehe! Nu ska jag sova, nattinatti på er

Tycker om er






Blev några bilder igår, kvällen blev bra och jag måste säga att ni är grymma tjejer! Puss på er♥

Taggelitagga



Om ca tre timmar kommer en helt gäng goa tjejer hit, feeeeest


Yesterday




Tre från dagen igår. På morgonen när jag vaknade hos min syser så skjutsade hon mig till Felicia. Vi drog ner till stan och köpte sallad och sen hem och äta den till en film. Sen spelade vi kubb och allt vad vi gjorde! Sen skjutsade hennes pappa hem mig först sen Felicia till Hökerum(i bilen på första bilden, hehe kände oss rätt häftiga i baksätet)


Feeling good


Lite bättre väder idag, och hörde att det skulle bli ännu bättre i helgen, GÖTT! :DD
Ikväll ska jag till min syster. Vi ska äta kina sen sover jag över där, mysigt!
Vad händer imon då? Jag har inte en aning ialafall heheh.. På Lördag har min kusin 20års kalas meeeeeeeeeen som jag inte kan komma på :( Istället ska massa gött folk komma hit och sen är det fest i Blidsberg igen, blir nog super.
Nu ska jag duscha och fixa lite så vi hörs till helgen eller något sånt.
Ha det braaaaao

Tisdag

Uppdaterar lite från mobilen, sitter just nu och väntar på mamma som är inne på Ica tornet, orkade inte gå med in, har sjukt ont i huvudet och känns som febern börjar komma med, den kommer och går lite som den vill.. Är säkert borta redan imon! Jaja tycker mer synd om Felicia som har körtelfeber, krya på dig..! Vädret hade ju kunnat va bättre med. Gud va jag klagar haha nu kom mamma så nu ska vi hem och göra panncakes, mums!

15e Maj 2011

Vill ha sol och värme nu vafaaaaaaaaaan.. Igår regnade det nästan hela dagen, vad är det här? Yeye.. Igår kom mamma hem från London, hon hade med sig finfina saker till mig(hihi!!)fick se massa bilder och en resa dit i höst är ett måste! Nu har jag precis tankat "Never say never", har velat se den jätte länge nu, och nu äntligen! Hoppas den är bra nu med dåå. Ha en fin Söndag people, pusss


Maybe I've been California dreaming



2011-05-11


Tidigt imorse åkte mamma med massa av sina vänner till London, lite avis jag är eller? Menmen, hon väckte mig imorse och sa hejdå, och ska jag vara ärlig så saknar jag henne redan :$ Hehe.. Blev precis skit glad när jag loggade in på spotify meeed, "What are words" finns där nu, så jävla fin låt!! Nu ska jag lägga mig i solen och chilla nån timme sen bär det av mot Borås för att möta Ebba och sen vidare till Gbg. Ha en fin dag allihopaaaa :)


Livet är bra nu



Ännu en eftermiddag/kväll på bryggan i Ulricehamn, vädret är underbart och allt är förjävla bra nu alltså! Imorgon skulle det tydligen bli lite sämre väder, hörde nåt om åska?(åhnej) menmen, hoppas på bättre väder till helgen. Imorgon blir det Göteborg med Ebba, så nu ska jag sova så jag orkar upp i tid. Godnatt!

Min Måndag i bilder.






Go eftermiddag i stan med Felicia, Sara och Christoffer kom en stund också, trevligt trevligt!



Bra Fredag



Hello! Fint inlägg Ebba gjorde tidigare idag, hehe sötis. Blev en rätt bra kväll igår trotsallt. Började ju mindre bra, skit stressigt innan vi skulle dra till bussen men när vi väl kom på den så var det lugnt =) Sen GICK vi upp till Kristian och gissa om det var jobbigt(a).. Sen kom Adrian också och sen åkte vi till Limmared då. Kom hem nån gång runt två och då åt vi sen somnade vi direkt!
Om ca två timmar kommer Felicia hit och ska sova över, blir nog en sväng till stan ikväll och träffa Ebba och Emelie lite, nu måste jag duscha, pusshej!

Ebbaa här

Waaaawooow att jag bloggar förtsa gången i hela mitt liv ? :O
Malin ligger just nu i sängen bakom mig och slöööaaar jävla slööare, hehehh! Ska nog väcka henne nu men innan det kan jag visa er en bra låt som jag spelat sönder hela morgonen(tror malin hatar mig nu)




Erkänn bra? ;D Nu ska jag hoppa på Malin tills hon vaknar, hejsvejs

VART TOG DET VÄGEN?

Vart är värmen, solen och den blåa himlen/himmelen(hur stavas det?!) Bara kallt och regnigt ute, FY. Jobbat hela dagen idag, kom hem för ca en halvtimme sen och nu bär det av in till stan IGEN för att kolla på två hus, gött. Imorgon blir det Limmared med goa folk! Yeeyee, bye :)



BREAK THE CHAIN




MIN FAVORIT






Hade inte en aning om vilken bild jag skulle välja av alla tusentals bilder jag har på dig, så tog några stycken hehe. Du är sjukt fin och världens bästa vän, och IDAG blir du hela 16 år!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!! hoppas du får den bästa dagen, för det är du verkligen värd! LOVE YOU! ♥

Igår


Blir en bild på mig och Michelle, tog massa fler men orkar inte lägga upp några för inga blev speciellt bra. Kvällen började riktigt bra med fina tjejer, dock slutade den mindre bra.. Menmen!


RSS 2.0