VARBERG ÖVER EN DAG














Dagen igår i Varberg i bilder, skit go dag! Idag är vi helt sönder brända :( Just nu ligger Felicia och sover i min soffa, och jag har precis badat med Cajsa. Nu blir det duschen, sen väcka Felicia hehe, sen ska vi nog sova :) Puss

LÖRDAG, SÖNDAG OCH MÅNDAG












Lördag- tältade med Michelle Niko och Gustav, grillade, kollade på film och spelade kubb! Söndag- åkte båt med Kevin Daniel och Michelle, skit kul! På kvällen blev det bastu, film osv. Idag har jag varit med Sara en stund, chillat på först bryggan sen åkte vi bort till klipporna med. Älskar att vädret är bra nu igen hehe! Just nu sitter jag och min kusin på att det ska bli mörkt ute, vi ska bada då och det är mysigare när lampan är tänd i poolen hihi. Imorgon blir det Varberg, nice!!


21:00


Åker till Michelle och spenderar kvällen&natten där, grill mys och tältning puss på det vaaaaaaaa!

Midsommar












Lite bilder från igårkväll, dom första tagna med min mobil och dom andra med Linas kamera. Kvällen började hos Sophia med massa brudar, och sen kom en hel bunt grabbar med! Senare runt elva tiden drog vi till Sackis som hade lite feest, blev riktigt kul faktiskt! Vi badade som ni ser på en utav bilderna, fråga mig inte varför jag gick med på det... Ångrade mig några timmar efter när jag satt och frös som fasiken! Hade ialafall en as bra midsommar, tack tjejer ni är sååå gooooooa, puss på er :)

Tar aldrig slut

Härlig sommar detta är, regn regn och regn.. vafaaaaan! Nu ska jag sätta mig och kolla på one tree hill och sitta där tills Ebba kommer hit och då ska vi åka moppe, woho? vill bara utomlands nu! Byeee

I bet it sucks to be you right now


It's funny how things change


Hello! Tänkte bloggat här igår, men smart som jag är glömmer jag spara inlägget innan jag loggar ut(hänt ett antal gånger nu)och sen hade jag inte tid att skriva om det hehe.. Igår tog jag och Felicia moppen till Ulricehamn för en fika på torgstallet på förmiddagen, sen blev det en regnig moppetur hem efter det. När vi kom hem hann vi knappt torka till efter moppeturen innan vi gav oss ut på den igen, fast mot Varnum denna gången för att kolla på vuxna(onyktra?)men roliga folk spela brännboll, mötte även Ebba där! När vi fick nog av det drog vi hemåt igen, så kom Ebba också. Och kvällen slutade med att vi åkte till Hössna, sen hem därifrån runt tre tiden inatt. Idag har jag deppat pga regnet, vill inget hellre än att åka till Varberg med min goa Ebba nu och att det ska va bra väder den veckan med, hoppashoppashoppas!!
Blev rätt mycket text nu märkte jag så slutar här och skriver godnatt, puss :)

gosigt


Är med min goa Felicia, vi ska kolla på oth nu och äta godis helt okej kväll! pusss

Blir galen


Så jäääädrans trött på att vara sjuk nu, idag blir min sista dag inne, imorgon SKA jag vara med Felicia och Michelle och sen börjar jag mitt sommarlov på riktigt. Rätt sugen på att dra till varmare länder nu också, för vädret här är väl inget vidare! På Söndag ska jag vara med min Saris som jag saknar så sjukt mycket så det ska bli rooooligt hehe! Nu ska jag äta jordgubbar, ååå hur mumsigt? mumsmumsmums.

SOMMARLOV








Här är några bilder från avslutningskvällen innan vi drog vidare till en annan fest, skit go kväll!
Är sjuk just nu, lever på piggelin eftersom att jag inte kan äta något.. Menmen överlever nog hehe. Nu ska jag lägga mig ute en liten stund i solen, man får ju passa på!


I Fredags










Här är lite bilder från i Fredags, innan vi drog vidare på en lokalfest. Blev en riktigt bra kväll, svin gött väder för den delen med!
Har varit jäkligt dålig på att uppdatera här har jag fått höra, har ju inte skrivit på över en vecka nu.. Men när det är så bra väder ute vill väl ingen sitta inne? :) Hehe sen har jag haft annat för mig osv, sry för det! Snart är det sommarlov för alla, och känner på mig att det kommer bli en super bra sommar! På Fredag firar vi in sommarlovet i stan! På Lördag blir det studentfest tror jag, och sen Liseberg på antingen Söndag eller Måndag. Och helgen efter det blir det troligtvis Varberg med några brudar :)
ÅÅÅÅH vad allt är braaa när det är sommar, nu ska jag kolla på några avsnitt av oth här ute på altanen, myspysiiigtttt. Hörs jätte snart igen, puss sålänge!

RSS 2.0