Kör väl på en sån där 10 dagars

Dag 1: skriv 10 saker om dig.
Dag 2: skriv 9 saker du skulle vilja göra i ditt liv.
Dag 3: skriv 8 saker du är intresserad av/hobbies.
Dag 4: skriv 7 saker du är rädd för.
Dag 5: skriv 6 saker du drömmer om.
Dag 6: skriv 5 saker du gör varje dag.
Dag 7: skriv 4 minnen du aldrig kommer att glömma.
Dag 8: skriv 3 saker du stör dig på.
Dag 9: skriv 2 saker du önskar att du kunde göra.
Dag 10: skriv om 1 person som betyder mycket för dig.


Kul kväll..

Varit i Ullared idag med michelle, hittade 3 tröjor, en plattång och lite smått&gott :) Har bytt rum idag med hihi, såhär lär det förbli ända tills jag flyttar ialafall! Bilderna beskriver min väldigt tråkiga kväll i min säng. Nu ska jag nog sova, puss!


Bio

Drar på bio med min Michelle nu, vi ska se tin tin i 3D. hehe!!


You smile, I smile


Back in school


Första dagen i skolan denna veckan idag, har precis gjort matte prov och nu ska jag göra engelska prov om tjugo minuter. Sen kanske jag tar tolv bussen hem annars får jag vänta till halv fem. Min mage gör ont som fa-an fortfarande, inte så jäkla gött.. Kanske ska till Michelle ikväll om jag mår bättre :) Loooov snart!!

You make me smile

Myst med Gustav några dagar nu, bäst är du! Hade utvecklingssamtal nyss, gick faktiskt bra. Sitter hos mormor nu och fikar, myspys. Ska hem snart och sen vidare till stan för att sola. Puss


Onsdag morgon

Ligger i min säng nu, Gustav åkte för en stund sen. Han får gärna komma tillbaka för det är svin kallt på mitt rum..! Ska gå upp och äta nu, as hungrig.. Vill dessutom ha lov nu med!


FANTASTIC


Suger på att blogga, men har inget att skriva om så därför blir det som det blir. Fredagskväll blev rätt lyckad ändå, det var det jag hade att skriva om idag. Haha, ingen blogglust aaaalls. HEEEEEEEEJDÅ

I wanna go crazy baby


FETTTT taggad inför morgondagen!! Kommer bli grymt!! Förra helgen så var vi hos Maja på Fredagen, lagade mat och hade det kanon! Vid elva tiden drog alla till stan förutom jag och min gosekille som åkte hem och nanade istället hiih. På Lördagen la vi och slöade oss hela dagen typ, sen på eftermiddan åkte han hem och senare kom  Michelle ner hit på cykel i mörkret, vi gjorde iordning oss skit fort sen drog vi till Timmele med Marcus och Isac. Där var vi inte alls länge, vi åkte vidare till en annan fest i stan istället! Sen sov jag med gooosekillen igen heheh. I veckan har jag typ inte gjort något, var sjuk Måndag och Tisdag, igår slutade vi elva och på kvällen var jag med Michelle Emma och Stina. Idag ska jag väl plugga, och sola senare ikväll. IMON ÄR DET FEST




Trött

Somnade sent inatt, hade inte haft något emot att stanna hemma idag och bara sova.. Men sitter i skolan ändå, börjar nio och slutar elva så är hemma runt halv tolv tiden, då ska jag kolla på one tree hill och sova!!!! hihi. Ska sola med Kathrine senare med, nu jävlar ska vi bli bruna!


23:42

Blogg.se har krånglat jätte mycket genom mobilen? och mitt internet på datan funkar typ inte.. Hade bästa helgen ialafall!! Berättar mer imorgon, nu ska jag försöka somna, går inte så bra när det har blivit en vana att ha en jämte sig, hiho.. Puss


I skolan

Åkte och sov hos Gustav inatt, mysigt! Nu sitter jag på matten och vill bara hem.. Har tre lektioner kvar efter denna, men sen är det helg och lite fest ikväll! wiho lär bli kul! Nu ska jag jobba vidare, puss!


GRATTIS ALICE



Hoppas du har haft en bra dag gosi :)

Lång dag


Igårkväll åkte jag till Gustav och sov där, tog alltså en buss till skolan imorse som jag aldrig åkt med innan. Var lite små läskigt hihi men det gick bra! Vi har haft frisör heeela dagen idag, vi har fått styla varandra från kl nio till två. Och innan vi började så hade jag support idrott från åtta till nio, vi blev tvugna att springa tre varv runt ramnaparken, var iskallt kan jag lova.. Efter skolan gymmade jag med Sara och sen åkte jag hem klockan fem ungefär. Nu ska jag äta något sen plugga, puss hej


Pretend i'm okey with it all

Spenderade lördag, söndag och måndagmorgon med en go kille, film, mat och mys, puss på dig :) Igår var jag på frisör lektionen i skolan sen åkte jag hem, och idag försov jag mig rätt mycket och slutade ändå 12 så stannade hemma istället eftersom det inte går så många bussar härifrån. Har precis ätit pannkakor, mummmss! Försökt ladda ner säsong 8 av one tree hill hela dagen nu, men fattar inte hur man gör? As skumt.. Får kolla på det ikväll istället som tur ääääär, hehe hade nog inte klarat mig annars!


Godnatt


Watch it all fall to the ground


One tree hill gör min kväll. nu ska jag ringa Kathrine och Maja, ni är så bra tjejer. Sen ska jag kolla idol med mamma tror jag, och efter det kolla på oth hela natten. Woho kul Fredag!!!!

The last day

image description
image description
image description
Sista dagen på APUn, tråkigt faktiskt. Men ändå skönt att komma tillbaks till skolan! På bilderna ser ni resultat på hur mitt hår blev efter att Sibela hade tvättat det, fönat det och stylat det.

Summer feelings

Take me back


Can't sleep

Pluggat som tusan hela kvällen, prov på Måndag i hår och kemi, fick reda på det igår. Inte så kul när det är 3 kapitel vi ska läsa på inför det.. Och så har jag massa glosor med. Fml. Jag kan inte sova heller, imorgon är det näst sista dagen på apun, har faktist varit kul där. Ida blev vi klippta med, visar bild på hur det blev en annan dag! Imorgon ska jag träna efter apun så är hemma runt 7 tiden och då består resten av kvällen av bara plugg. Behöver helg nu. Oså saknar jag sommaren!!!!!


18:25

Vill tillbaks till Spanien nu mer än nånsin!! Så jävla kallt här, och det blåser sjukt mycket, paaalla detta!! Blev mycket mer jobb nu på eftermiddan på salongen, hoppas på lika mycket imorgon! Idag har jag och Gustav 1 månad, spenderar denna kvällen ensam framför tvn&one tree hill.. Börjar tio imorgon med så blir sovmorgon då med, skit gött!


Prao dag nummer 1

Har lunch just nu. Sitter på ett café och äter macka! hehe. Idag har vi inte fått göra så jätte mycket, varit och handlat lite åt salongen och sopat! Sen har vi suttit ner för det mesta.. Hoppas på lite mer jobb nu efter lunchen. Slutar fyra idag, perfekt eftersom jag tar halv fem bussen hem. Nu måste jag skynda tillbaks, börjar om 20. hörs senare!


Måndag


Trött efter helgen, men den har varit riktigt grym ialafall! Fredag var jag och Michelle hos Felicia och myste, fick besök av marcus,p och azad på kvällen en stund. Sen kom niko och gustav och hämtade mig och michelle, guuud va snällt, hehe ne skoja ni är dumma:ppPpP Sen sov gustav hos mig. På lördagen var det fest i timmele, as lyckat faktiskt. Och igår slöade vi mest hela dagen, rätt gött! På kvällen åkte jag och felicia till ulricehamn och köpte jordgubbar och choklad och det åt vi hemma hos henne innan vi gick och la oss. Har APU denna veckan, börjar imorgon på en salong i Borås. Börjar klockan tio, sovmorgon? HELLYEAH :) Nu ska jag pröva jordgubbs te, hoppas det är gottttt.. Sen ska jag bara ta det lugnt tror jag. Pusss

RSS 2.0